Aceste 3 zodii de femei isi gasesc marea iubire in vara 2019

0

Iata in ce zodii sunt nascute femeile pe care le vei vedea mereu in compania unor barbati incredibil de aratosi. Ele isi gasesc si marea iubire in vara 2018.

Rac

Bărbatul cu care iese în lume femeia din zodia Rac trebuie să fie precum e ea: mândru, bine făcut, să arate perfect din cap până-n picioare. E atrasă de bărbaţii a căror privire emană inteligenţă, căci nu va suport alături de ea un bărbat care nu e capabil să poarte o conversaţie, care să o facă de ras atunci când sunt în mijlocul cunoscuţilor. Trebuie să fie şi serios, dar şi vesel în acelaşi timp. Doar cel care ştie să radă e considerat frumos în ochii ei.

Gemeni

Femeia Gemeni este destul de orgolioasă şi consideră că partenerul sau o reprezintă în totalitate, este a două ei imagine. Tocmai din acest motiv nu “încurcă” decât cu cei care arată perfect, care au un trup bine sculptat, bine întreţinut. Nu vrea genul de papusel, ci alege mai degrabă bărbaţii care au trăsături masculine bine definite, cu tenul uşor creol şi părul negru, care nu au o frumuseţe prea comună.

Varsator

Bărbatul care vrea să ajungă la inima unei femei din Varsator trebuie să fie sportiv, bine lucrat la sala, cu braţe puternice, bărbatul care să o facă să se simtă femeie pe ea, cea care în orice altă situaţie îi place să domine. De regulă, după bărbaţii care se află în preaja acestei native tânjesc toate femeile. Are şanse mari să se cupleze cu bărbaţi celebri şi frumoşi, pentru că are mereu grijă de felul în care se afişează în societate.

 

SURSA

Photo: The Bridal Box

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!