Care este starea de sanatate a lui Cristi Borcea! Baga in el multe pastile zilnic

0

“Arat bine, stiu, asta imi zice toata lumea. Dar doar pe exterior, pentru ca, la interior…”, sunt cuvintele spuse de Cristi Borcea, in exclusivitate pentru Stirilekanald.ro.

Si, de altfel, prezent la sport-pub-ul pe care Valentina Pelinel, partenera lui de viata, alaturi de Patrick, fiul sau, l-au inaugurat de curand, Cristi Borcea a incercat sa fie sufletul petrecerii. Si, cum a putut el, a mers pe la toate mesele, a vorbit cu toata lumea si a oferit o multime de interviuri, avand, tot timpul, un mare zambet pe figura. Si, nici nu ar fi putut fi altfel, avand in vedere ca, in sfarsit, poate fi alaturi de frumoasa Valentina si de copiii sai.
Dar, inainte ca Borcea sa ajunga in pub-ul familiei sale, pregatirile au fost facute in cel mai mic amaunt. Astfel, pe langa invitatia discreta lansata amicilor lui pentru a-l intampina acolo, in sport-bar-ul in care urma sa ajunga fostul actionar dinamovist era o forfota de nedescris. La intrare au fost aduse cupe de sampanie fina, frantuzeasca, iar bucatarii s-au dat peste cap pentru a pregati cele mai fine mancaruri cu putinta, din gastronomia japoneza, italiana si romaneasca, favoritele afaceristului.

Aflati cate pastile ia aici:  stirilekanald.ro

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!