Horoscop Urania pentru saptamana 30 iunie – 6 iulie 2018. Chiron va intra in miscare retrograda si va afecta cateva zodii

0

Horoscop Urania pentru saptamana 30 iunie – 6 iulie 2018. Chiron va intra in miscare retrograda si va afecta cateva zodii.

HOROSCOP URANIA. Berbec

În prima parte a zilei de 30 iunie, noapte sau dimineaţă răscolită de evenimentele de cu o zi-două în urmă care şi-au pus amprenta pe starea lor psihică şi de a căror amintire nu se pot debarasa. Între 30 iunie, după ora 07:37′, şi 2 iulie seara, dialog „de-a-ndoaselea” cu unele cunoştinţe: una spun Berbecii, alta înţeleg cei cu care dialoghează. Frecvente motive de contradicţii şi controverse; uneori, aceste dispute se pot naşte şi din felul în care nativii evaluează gesturile şi iniţiativele acelora cu care nu sunt de acord şi pe care nu vor ezita să-i critice. Între 2 iulie, după ora 20:31′, şi 5 iulie dimineaţa, meditaţii, concentrare pe lumea interioară, tendinţa de a se calma sau de a se distanţa de elementele care îi agită şi le sporesc starea de nelinişte. Între 5 iulie, după ora 07:50′, şi 6 iulie, etapă a forţei fizice, a energiei, a tăriei nervoase şi a capacităţii de a face faţă la efort susţinut dar şi multe idei fixe, dificultăţi în a se adapta la o situaţie inconfortabilă, de moment, ori de a accepta o realitate care nu le convine.

HOROSCOP URANIA Pe 6 iulie, Chiron va intra în mişcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când îşi va relua mersul direct de la 27° 53′ Peşti, revenind în poziţia actuală din Berbec abia pe 18 februarie 2019, ceea ce va instaura o lungă perioadă de reevaluări şi reveniri în situaţii prin care au trecut şi din care nu au extras toate consecinţele şi învăţămintele. Întreaga săptămână Berbecii vor rezolva probleme curente, casnice, domestice ori se vor interesa de felul în care pot proteja mai bine patrimoniul şi averea familiei. Comunicare restrânsă cu unele rude. Sentimentele şi un anume tip de fericire visată le vor da ghes, mai ales pentru celor tineri, să se lanseze în acele aventuri care le vor da senzaţia că trăiesc intens. Context bun pentru performanţe sportive.

HOROSCOP URANIA Taur

În prima parte a zilei de 30 iunie, moment mai puţin activ din punct de vedere astral, care se consumă în zorii zilei pe casa ideilor superioare care nu pot crea, în câteva ore, efecte vizibile. Între 30 iunie, după ora 07:37′, şi 2 iulie seara, zbucium social provocat de lupta pentru putere, de tentativa rivalilor de a le zdruncina nativilor postamentul puterii sau imaginea publică. Situaţii critice care fac să li se clatine, unora, puterea pe care o deţin în virtutea unei funcţii de conducere. Reluarea unor evenimente care le-a marcat cariera îi poate pune în cumpănă pe Tauri, doar că, acum, această reeditare va avea o componentă mai dramatică sau mai acută decât în trecut. Între 2 iulie, după ora 20:31′, şi 5 iulie dimineaţa, speranţe legate de un prieten sau de un grup de apropiaţi de la care nativii aşteaptă suport moral, susţinere socială sau ajutor personal ori cooperare. Iluziile vor fi însă disproporţionate.

Citeste continuarea aici.

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!