Ce s-a intamplat cu Gabriela Firea dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala! Primarul Capitalei si-a inchis pagina de facebook

0

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a recurs la un gest neasteptat in urma corului de huiduieli pe care a fost nevoita sa-l asculte in timpul ceremoniei de pe National Arena!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma Firea publicase un mesaj in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti, reactia fiind criticata apoi de catre mii de internauti.

Dupa ce primarul Capitalei a urcat pe scena si i-a oferit Simonei cheia Bucurestiului, Gabriela Firea a fost huiduita pana ce a parasit Arena Nationala.

Mai tarziu, primarul publica pe pagina oficiala de Facebook un mesaj in care explica ca sorosistii au incercat sa compromita evenimentul. La scurt timp dupa, internautii au criticat reactia lui Firea prin mii comentarii jignitoare la adresa acesteia.

Mai multe informatii pe Adevarul!

Share.

Comments are closed.