Zodiile cu care sa nu te cuplezi niciodata. Combinatii pe care sa le eviti!

0

Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu te ingrijora. Trebuie doar sa fii compatibila din punct de vedere zodiacal cu viitorul tau partener.
Exista unele combinatii de zodii a caror relatie nu poate rezista din cauza diferentelor de caracteristici.

Berbec – Scorpion

Nativii celor doua zodii sunt foarte diferiti din toate punctele de vedere. Se cearta din orice si se impaca foarte greu din cauza orgoliilor personale.

Taur – Varsator

Nativul din Taur isi doreste stabilitate, in timp ce nativul din Varsator nu isi doreste sa respecte nicio regula. Asa ca o relatie intre cei doi se sfarseste, de obicei, prost.

Gemeni – Rac

Cele doua zodii au diferente sentimentale uriase. Daca Racii isi doresc intotdeauna afectiune, Gemenii nu o pot oferi, fiind cunoscuti pentru insensibilitatea lor. Racii sunt emotionali, iar Gemenii sunt rationali.

Leu – Fecioara

Relatia dintre cele doua zodii nu are prea multe sanse, mai ales ca Leul adora sa fie in centrul atentiei iar Fecioara se va satura intr-un final sa ii satisfaca toate dorintele.

Sagetator – Capricorn

Capricornul isi doreste stabilitate si respecta traditiile, in timp ce Sagetatorul adora schimbarile si aventurile. Cele doua zodii nu au multe puncte in comun, asa ca o relatie intre cele doua s-ar incheia destul de repede.

Pesti – Balanta

Chiar daca au multe puncte in comun, cele doua zodii vor incerca mereu sa stabileasca un lider, aflandu-se destul de des in impas. Astfel ca o relatie intre ei ar fi mai mult un chin.

Sursa: Romania TV

Photo: secoloditalia.it

Share.

Comments are closed.