Veste uriasa pentru nostalgicii „Liceenii”! Actorul Tudor Petrut pregateste scenariul viitoarei productii din serie: „Reuniunea” | EXCLUSIV

0

Tudor Petrut, alias Serban din „Liceenii”, a anuntat ca a inceput lucrul la scenariul celui mai nou film din seria care i-a facut celebri pe Stefan Banica Jr si Oana Sarbu. Noul proiect are titlul de „Liceenii: Reuniunea” si conform autorului va avea un scenariu original care porneste de la aventurile celor mai iubiti adolescenti din anii 80-90, prezentate in filmele „Liceenii” si „Liceenii rock’n’roll”.

„Am asteptat atatia ani si n-am avut curajul nici macar sa deschidem discutia. Am crezut ca nu mai intereseaza pe nimeni. Ca personajele s-au pierdut in eter, prafuite in istoria cinematografiei romanesti.Pana intr-o dupa masa de vara cand reuniti sa depanat amintiri am hotarat ca merita sa continuam povestile unor adolescenti fericiti. Intr-o poveste cu maturi care in suflet au ramas mereu tot adolescenti. Asa a prins contur „Liceenii: Reuniunea”… De la scenariu pana la ecran va fi o cale lunga si anevoioasa. La treaba!”, a spus Tudor Petrut.

Serban, tocilarul din seria „Liceenii”, are astazi 54 de ani si locuieste de ceva vreme in Statele Unite ale Americii. El a continuat sa apara in filme si spoturi publicitare, are propria emisiune la un post de televiziune local pentru comunitatea romaneasca din America si si-a facut un tel din a promova romani de valoare peste Ocean.

SURSA

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!