Cum calculezi ascendentul zodiei in care te-ai nascut? Vezi cum te influenteaza acesta

0

Ascendentul reprezinta constelatia ce apare la orizont in momentul nasterii fiecarei fiinte. De locul, data si ora nasterii acesta poate trece dintr-o constelatie in alta, dintr-un semn zodiacal in altul.

Invitata in emisiunea „Draga mea prietena” de la Kanal D, astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre ascendentul fiecarei zodii.
„Sunt tot felul de secrete prin care se poate restabili. E posibil sa ai ascendentul chiar in zodia de nastere daca te-ai nascut vara intre patru si sase. Daca esti in zodia Gemeni si te-ai nascut cand a rasarit soarele atunci ascendentul este tot in Gemeni”, spune Mariana Cojocaru”.Ascendentul ne da temperamentul si chiar si aspectul fizic, prima impresie pe care o lasam celor cu care interactionam, este oglinda a personalitatii noastre.

Invitata in emisiunea „Draga mea prietena” de la Kanal D, astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre ascendentul fiecarei zodii.

„Sunt tot felul de secrete prin care se poate restabili. E posibil sa ai ascendentul chiar in zodia de nastere daca te-ai nascut vara intre patru si sase. Daca esti in zodia Gemeni si te-ai nascut cand a rasarit soarele atunci ascendentul este tot in Gemeni”, spune Mariana Cojocaru.

Ascendentul ne da temperamentul si chiar si aspectul fizic, prima impresie pe care o lasam celor cu care interactionam, este oglinda a personalitatii noastre.

SURSA

Photo: In5D.com

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!