Klaus Iohannis, anunt major despre pensii. Toti romanii sunt interesati de ceea ce se intampla

0

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in care a vorbit despre pensii. Seful statului a transmis un mesaj pentru Guvern.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Guvernul si PSD trebuie sa raspunda public la doua intrebari – „Ce aveti de gand cu Pilonul II de pensii” si „Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”. Seful statului a spus ca Executivul trebuie sa raspunda clar si raspicat la aceste intrebari.

Seful statului a sustinut marti seara o declaratie de presa pe tema absorbtiei fondurilor europene si a Pilonului II de pensii.

El a spus ca, in ceea ce priveste Pilonul II, este o „harababura totala”, cei de la PSD contrazicandu-se intre ei.

„Din pacate, pana si cei de la PSD se contrazic intre ei. Ba se suspenda, ba nu se supenda, ba este un proiect asumat, ba nu a fost asumat. O harababura totala. Lumea isi pune intrebarea: De ce s-a creat aceasta incertitudine din partea PSD? Ce urmaresc? Nu s-au inteles intre ei? Greu de crezut. Altii se intreaba daca acesti bani vor fi folositi in alta parte. Nu stiu, dar ei trebuie sa ne dea un raspuns”, a declarat seful statului.

Presedintele a spus ca Executivul si PSD trebuie sa rasunda clar la doua intrebari: ce se va intampla cu Pilonul II si daca mai sunt bani pentru pensii si salarii: „in acest sens, cred ca Guvernul si PSD trebuie sa raspunda public, clar, documentat, la doua intrebari. Una: ce aveti de gand cu Pilonul II de pensii? Clar, raspicat, cu argumente. intrebarea a doua pentru Guvern este umatoarea: mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”.

SURSA

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!