Aceste 3 zodii au ghinion in dragoste in aceasta vara

0

Pregăteşte-te din timp să faci faţă oricărei provocări pe care ţi-o aduce pe plan amoros vara 2018, află din rândurile de mai jos dacă astrele te-au trecut pe lista ghinioniştilor sau nu.

Iată care sunt zodiile care vor avea ghinion în dragoste în această vară:

Rac

Povestea de dragoste pe care ai început-o la finalul anului trecut s-a terminat brusc în primăvara asta. Fie că te-a părăsit el, fără explicaţii sau aţi luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate, ia-ţi gândul de la acea relaţie. Probabil sună dur şi radical, dar în câteva luni te vei uita în urmă şi vei vedea că aceasta a fost cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat. Lunile de vară vor fi în mod deosebit mai apăsătoare pentru tine, mai ales în preajma zilei tale de naştere. Vei vedea peste tot în jur cupluri îndrăgostite până peste urechi, în vreme ce tu nu ai pe cineva alături de care să-ţi faci planuri de vacanţă. Totuşi învaţă să foloseşti această pauză în viaţa sentimentală în favoarea ta. Transformă timpul pierdut plângând după el în timp în clipe de meditaţie, relaxare şi cunoaştere mai bună de sine. Astfel, spre final de august îţi vei reveni tot mai mult şi vei fi pregătită pentru o nouă iubire.

Balanţă
Faptul că ai acceptat să te implici într-o relaţie superficială nu putea să îţi aducă decât probleme şi nelinişti în suflet. Tu eşti, de fel, genul “totul sau nimic”. De aceea este mai mult decât surprinzătoare – pentru tine şi pentru cei care te cunosc, deopotrivă – alegerea ta de a te cupla cu un om cu care să nu împarţi sentimente profunde. O vreme ţi s-a părut ok şi chiar ai fost fericită alături de partenerul de viaţă ales. Dar cum e aproape imposibil să-ţi schimbi felul de a fi, dorinţa ta de a iubi şi a fi iubită cu aceeaşi intensitate a pus iar stăpânire pe tine. Vei fi tot mai nemulţumită de superficialitatea cu care te tratează iubitul şi nu puţine vor fi nopţile în care vei adormi plângând din cauza lui. Într-un final, nu vei mai suporta atâtea lacrimi şi durere şi îl vei confrunta. Din păcate pentru tine, veţi ajunge la concluzia că vreţi lucruri diferite de la relaţia voastră, şi despărţirea va fi inevitabilă. Încearcă să nu te laşi foarte afectată de această experienţă eşuată, nu te retrage, din nou, în cochilia ta. Învaţă ce este învăţat din relaţie şi păstrează-ţi inima deschisă. Nu ştii niciodată de unde va apărea cel care îţi va vindeca rănile sufleteşti acumulate în această perioadă!

Sagetator

Astrele nu au veşti bine pentru tine. Dacă prima jumătate a lui 2018 a fost destul de liniştită pe plan emoţional pentru tine, odată cu venirea sezonului cald lucrurile se schimbă radical. Vara aceasta îţi aduce dezamăgiri şi dureri încă de la început, pregăteşte-te! Relaţia pe care o considerai de nezdruncinat ajunge într-un punct mort şi tu te trezeşti, peste noapte, singură. Este foarte important să nu clachezi în aceste momente de grea încercare şi să ţii minte că nicio durere nu este pentru totdeauna. În ciuda faptului că simţi că nimic nu mai contează pentru tine, că viaţa ta s-a sfârşit, conform astrelor, soarele va răsări şi pe strada ta. În loc să te laşi îngenuncheată, îmbrăţişează haosul emoţional care îţi guvernează viaţa vara asta şi învaţă să-l transformi în ceva de bun augur pentru tine, pe termen lung. Dacă trebuie să treci prin experienţa asta ca să înveţi, în sfârşit, şi această lecţie de viaţă, atunci aşa să fie…

SURSA

VIA

Photo: Shutterstock

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!