Horoscop zilnic 8 mai 2018: O zodie se confrunta cu probleme de sanatate

0

Horoscop 8 mai Berbec

Discreţia vă oferă astăzi protecţia ideală împotriva surselor de stres create de ceilalţi. Cu cât veţi fi mai calm, cu atât vor păstra ei mai mult distanţă. Starea de spirit este în general bună.

Horoscop 8 mai Taur

O zi pe placul vostru, în care schimbările conturează un mediu prielnic interesului pentru nou. Variaţia va stimulează imaginaţia şi umorul.Părerile celorlalţi nu vă influenţează prea mult.

Horoscop 8 mai Gemeni

E posibil să vă confruntaţi cu problem de sănătate. Dificultăţile fac şi ele parte din viaţă. Încercaţi să vă conservaţi energia şi să apreciaţi momentele simple şi plăcute ale fiecărei zile.

Horoscop 8 mai Rac

Chestiunile de ordin practic vă ajută astăzi să vă păstraţi mintea limpede. Sunteţi în formă pentru că cineva drag vă răsfaţă. Nişte veşti din zona afacerilor se lasă încă aşteptate

Horoscop 8 mai Leu

Aveţi nevoie de mai multă interactiune umană, contactul cu alte persoane vă va dinamiza, vă va binedispune şi încărca pozitiv. Încercaţi să fiţi mai receptivi la propunerile non-conformiste.

Horoscop 8 mai Fecioara

La voi cuvântul de ordine este odihnă. E o zi plăcută, chiar dacă cu anumite lucruri veţi rămâne în urmă. Nu va faceţi complexe, curând o sumedenie de solicitări vă vor face extrem de activ.

Horoscop 8 mai Balanţă

Sunt probleme la serviciu, dar asta nu este deloc o surpriză. Nu sunteţi singurul care trebuie să muncească mai mult, aşa că aveţi toate motivele să fiţi harnic. Recompensele vor veni curând.

Horoscop 8 mai Scorpion

O privire atentă asupra relaţiilor cu cei dragi vă va obliga să recunoaşteţi multe aspecte care n-au cum să vă placă, mai multe decât cu ceva timp în urmă. Schimbaţi-vă puţin atitudinea.

Horoscop 8 mai Săgetător

E posibil să constataţi o stabilizare a bugetului personal, să fiţi plătit pentru unele servicii depuse ori să fiţi în măsură să achiziţionaţi ceva de calitate la un preţ avantajos.Veşti excelente.

Horoscop 8 mai Capricorn

Vă puteţi permite multe cu partenerul de cuplu azi, însă când vine vorba despre alte persoane din familiei lucrurile nu mai stau la fel. Astrele vă sugerează să fiţi atent la sănătate.

Horoscop 8 mai Vărsător

Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul între generaţii. Vă poate nemulţumi atitudinea conservatoare, care pare să vă ţină în loc, să vă frâneze un proiect personal îndrăzneţ.

Horoscop 8 mai Peşti

Vă simţiţi ca peştele în apă. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat.E o perioada bună, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a vă implică în proiecte suplimentare.

Sursa: Jurnalul
VIA

Share.

Comments are closed.