Horoscop Nicoleta Svarlefus: Care sunt cele mai stresate zodii si ce trebuie sa faca

0

Nicoleta Svârlefus a vorbit în cadrul unei emisiuni despre zodii şi stres. Iată ce reprezintă o sursă de stres pentru fiecare semn zodiacal şi ce ar trebui să facă zodiile pentru a scăpa de acestă problemă.

Berbecul manâncă stres pe pâine. Este mai stresat când stă pe loc, nu are activitate, nu este prins într-o competiţie, într-o luptă, o rivalitate. Altfel preferă să fie prins în proiecte, să atingă un obiectiv. Ar trebui din când în când să se oprească, să respire, să îşi încarce bateriile. Semnul că Berbecii sunt stresaţi este durerea de cap care apare destul de frecvent la aceşti nativi.

Taurul este un semn care se stresează când este grăbit, când are termene. Nu îi place să se grăbească, îi place să respire, să aibă timp să respire şi să se bucure de fiecare moment al vieţii. Dacă simte această presiune din partea celorlaţi, începe să se streseze, devine sarcastic. Îi face bine să stea cât mai mult în natură, să aibă plante în casă.

Gemeni. Sunt cei mai stresaţi. Sunt semne care se preocupă din orice. Se agită destul de mult. Nu reuşesc să se relaxeze. Cu exerciţiu, cu antrenament, cu voinţă, orice om poate reuşi să se relaxeze, să stea mai mult timp liniştit. Când se stresează foarte mult, apar gândurile pesimiste, gândurile negre. Este un semn că trebuie să ia o pauză, să se plimbe. Pentru ei sunt benefie călătoriile.

Racul poate face faţă multor situaţii complicate, deşi nu pare. Stresul este înmagazinat în interior, este rar exteriorizat. Apare în special când sunt situaţii de criză în familie. Când apar astfel de probleme, se stresează foarte mult, se consumă mult în exterior. Ne dăm seama foarte târziu că un Rac este stresat. Este bine că vorbească mai des cu cineva, chiar şi cu un specialist, despre problemele lor.

Leul este foarte priceput în a se înhăma la lucruri grele. Leii vor să câştige tot timpul ceva, să ajungă undeva. Trebuie să îşi amintească din când în când că sunt oameni, trebuie să se bucure de ceea ce obţin, să se distrese, să se relaxeze. Devin foarte furioşi când sunt stresaţi.

Citeste continuarea aici.

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!