Zodia aceasta s-a nascut ca sa le conduca pe celelalte. Care este nativul care te tine sub control!

0

Te-ai gandit vreodata ca partenerul sau partenera ta ar putea avea stofa de lider? Sau poate chiar tu ai putea fi acela. Ei bine, iata care este zodia predominanta a liderilor mari ai lumii si afla trasaturile caracteristice ale acestei zodii.

Scorpionul este unic prin faptul ca de-a lungul anului este dominat de mai multe planete diferite, permitand energia apoasa a acestuia sa ii atinga pe toti, indiferent de semnul zodiacal. Totusi, este predominant guvernata de Pluto, planeta regenerarii si a puterii. Scorpionii sunt considerati a fi protectivi, loiali si curajosi, dar si posesivi si secretuosi. Ei sunt considerati a fi iubitul ideal datorita farmecului pe care il poseda, a magnetismului si a pasiunii care cuprinde diferitele incarnari ale acestui nativ.

Ceea ce probabil nu stiai despre aceasta zodie, este faptul ca Scorpionul este cel mai comun semn zodiacal in Statele Unite ale Americii, avand un procent de 9.6%. De asemenea, Scorpionul este cel mai comun semn in randul liderilor mondial, potrivit unui studiu al site-ului de stiri Vocativ. In 2015, liderii din 22 de tari aveau zodia Scorpion, urmati de locul doi la foarte mica distanta de catre zodia Leu, care avea la vremea respectiva 18 lideri mondiali.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Share.

Comments are closed.