Care este zodia cea mai stresata

0

Te stresezi foarte mult si tot timpul esti ingrijorata? Acest lucru ar putea sa fie ceva normal pentru tine daca esti aceasta zodie.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar cei nascuti sub acest semn tind sa aiba abilitatile de comunicare bine dezvoltate. Fecioara este zeita dezamagita care a venit sa ajute omenirea dar a devenit epuizata de esecul ei in instaurarea justitiei si puritatii, ajungand in cele din urma sa lase totul la o parte si sa devina judecator si critic fata de oameni. Ca atare, cei nascuti sub acest semn pot sa fie foarte critici fata de ei insisi si fata de altii. Ele sunt cunoscute pentru ingrijorare si pentru ca iau lucrurile prea in serios.  Sunt foarte metodice, analitice si greu de manevrat si au o nevoie constanta de curatenie. Fecioarele sunt extrem de preocupate de sanatate si nutritie si pot sa duca acest lucru la extrem, pana in punctul de ingrijorare.

In mod surprinzator, Fecioarele se streseaza si se ingrijoreaza atat de tare incat pot literalmente sa se imbolnaveasca. Acestea tind sa sufere de probleme digestive, inclusiv ulcere si sindromul intestinului iritabil care rezulta din anxietatea lor. Potrivit site-ului FindYourFate, Fecioarele au tendinta de a-si internaliza grijile atunci cand lucrurile merg prost, aceste probleme ajungand sa se manifeste sub forma de boli digestive. Fecioarele sunt de asemenea foarte predispuse la hipocondrie.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: express.co.uk

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!