Afla ce s-a intamplat cu aceasta femeie, care a consumat doar banane timp de 12 zile

0

Nu e nici un secret ca bananele sunt sanatoase. Sunt faimoase pentru continutul bogat de potasiu si continutul sarac de sodiu, ceea ce poate duce la o serie de beneficii de sanatate. Bananele sunt in general sigure pentru toata lumea, inclusiv celor cu diabet, probleme de inima, boli de rinichi si cancer. Datorita beneficiilor oferite, o femeie pe nume Yulia Tarabath a decis sa nu manance nimic in afara de banane timp de 12 zile. Aceasta este de fapt o modalitate de a scapa de kilogramele in plus printr-o metoda de detoxifiere cunoscuta sub numele de mono-fructoasa.

Experimentul

Sa consumati un singur aliment in fiecare zi la fiecare masa nu este recomandat deoarece va deprivati de nutrientii necesari organismului. Cu toate acestea, daca sunteti bine pregatit, acest lucru poate avea schimbari pozitive. Yulia Tarabath este nutritionist si coach motivational si a decis sa mearga pe “insula bananelor”. Acest lucru inseamna ca ea a mancat acest fruct timp de 12 zile consecutiv.

Yulia si sotul ei Paul sunt ambii vegani si ambii au facut experimentul impreuna. A fost foarte usor sa isi prepare mesele deoarece acestia au propria gradina de fructe.

Rezultatul

Bananele sunt un fruct grozav care contin putin mai multe calorii decat celelalte fructe. Cu toate acestea, ele au fructoza, glucoza, zaharoza si fibre. Cand toate acestea se regasesc intr-un singur aliment, acesta poate crea acel sentiment de satietate pentru mai mult timp.

Unul dintre primele lucruri pe care Yulia a inceput sa le observe este ca ea a inceput sa aibe o digestie mai buna si nu mai avea dureri de stomac. De fapt, ea se simtea ca si cum nu ar fi avut stomac si toate acestea se datorau faptului ca intestinele isi faceau treaba de minune. Ea a observat de asemenea ca era mult mai relaxata si mai calma. Ca rezultat, a fost capabila sa se concentreze asupra activitatilor sale si chiar a devenit mai creativa.

Pe langa rezultate pozitive asupra sistemului digestiv, ea avuse si alte probleme de sanatate anterior care au disparut. Inainte de experiment, avea glicemia ridicata, candida si dezechilibru hormonal, toate astea disparand dupa detoxifierea cu banane.

Aecasta dieta a dat rezultate grozave, dar este important sa fiti foarte atenti in planificarea lor, si sa nu faceti mai multe astfel de diete intr-un timp scurt deoarece poate cauza efecte negative. De asemenea, nu este potrivita pentru toata lumea, in special pentru cei cu probleme tiroidiene. Consultati un medic specialist inainte de a incerca aceasta tehnica.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!